O nama

Anđela Com DSM > O nama

Mi imamo visoke standarde u svemu što radimo

Osnovana 2007, agencija Andjela Com vodjena visokim kriterijumima, efikasnim obavljanjem radova, podizanjem efikasnosti, i kvalitet pruženih usluga, proširuje svoje poslovanje. U želji da bude medju vodećim liderima na tržištu započinje sa radom Agencija Andjela Com DSM. Postavljajući visoke standarde, izlazeći u susret zahtevima klijenata, postali smo prepoznatljivi u okruženju. Kako iza nas stoje godine iskustva, i veliki broj klijenata, u mogućnosti smo i da Vam damo idejna rešenja prema Vašim potrebama.

Zapošljavamo tim visoko obrazovanih stručnjaka kojima ekonomija, pravo, knjigovodstvo, konsalting ne predstavlja nepozanicu. Imajući u vidu sve to navedeno kopetentni smo kao tim da kompletno preuzmemo potpunu odgovornost za sve aspekte Vaše stambene zgrade. Možete biti sigurni u sistematičnost u poslu po standardima i procedurama, mi kao Profesionalni Upravnici Vaše zgrade imamo razumevanje za Vaše potrebe kao vlasnike vaših imovina,  a mi se trudimo i dajemo sve od sebe da je sačuvamoi vodimo računa da ne gubi na vrednosti.

profesionalni upravnik
profesionalni upravnik

Savremeni koncept Profesionalnog upravljanja zgradom, postavio nam je visoke standarde koje moramo ispoštovati. Neki od njih su, kvalitet, zakonske regulative, funkcionalnost sistema, podizanje kvaliteta i snižavanje troškova klijenata. Cilj nam je da Vaša imovina sačuva vrednost.

Odgovornost
kontrola kvaliteta
inovativnost
profesionalnost

Pružanje kvaliteta i komfora za Vas

Pogledajte kratku video prezentaciju
Nešto Vam nije jasno oko Profesionalnog upravljanja i imate pitanje?
profesionalni upravnik

Naš fokus na problem nam omogućava da pružimo najbolje što znamo stečeno višegodišnjim iskustvom.

Naš fokus na zadatim izazovima, nam omogućava da obezbedimo najbolje preporuke velikih kompanija, a koje su bile primljenijve na visokim izazovima za nas.  Sve naučeno od najnovijih metoda, znanja o procedurama, pristupa klijentu, stalnoj kontroli kvaliteta i stručnim osobljem primenljujemo u svakodnevmo radu, bez obzira na veličinu objekta, starosti, i trenutnog stanja.

Stalna kontrola kvaliteta pružene usluge, stručni radnici, kvalitetna oprema i hemijska sredstva, su samo neke od prednosti u pružanju usluga Profesionalnog Upravnika – Anđela Com DSM. Veliki broj klijenta, sa kojima imamo dugogodišnju saradnju, su dokaz kvaliteta našeg rada.

Svetlana Mandić

OSNIVAČ