Anđela Com DSM > Services > Tehničko održavanje

Tehničko održavanje

Novim zakonima koji su usvojeni u skupštini grada Beograda, a koji se odnose na zakon o stanovanju i održavanju zgrada, omogućio je da stambene zajednice kroz različite vrste upravljanja i na efikasan način unaprede kvalitet stanovanja. Ovome je doprinelo da kvalitet usluga bude profesionalniji i dosta odgovorniji a sve u svrsi kvalitetnijeg i sugurnijeg života stanara.

profesionalni upravnik

Pre svakog početka rada, tim iskusnih ljudi se sastaje i traži sva moguća rešenja, kako bismo našli pravi, za postojeći problem.

Kada se radi o bezbednosti stanara i njihove imovine obavezne su redovne provere, pregledi, kontrole i tehničko ispitivanje objekata. Tehničko ispitivanje objekta obuhvata redovno, preventivno održavanje svih instalacija, izvođenje građevinskih i drugih zanatskih radova. Zakonom je definisan određen vremenski rok po kom se vrše provere, ipregledi, kontrole i popravke:

– LIFTOVI

– UREĐAJI, SPRAVE I OPREMA ZA GAŠENJE POŽARA

– INSTALACIJE ( GROMOBRANSKE , ELEKRO, GASNE, VODOVODNE, TELEFONSKE, INTERFONI

– VIDEO NAZOR I SL.

Poslovno planiranje & strategija

Održavanje , evidencije i kontrolu vrše ovlašćena pravna lica – partneri Andjela com DSM. Širok spektar usluga koje nudimo, zadovoljava sve potrebe iz domena upravljanja i održavanja objekata. Andjela com DSM svojim korisnicima pruža pogodnost objedinjene naplate

  • Sve usluge na jednoj uplatnici
  • Mobilnu aplikaciju za direktnu i hitnu komunikaciju ( prijavu problema , pitanja , sugestije )
  • 24 h / 7 / 356 dana u godini. POZOVITE NAS !

Poslovnost & Odgovornost

  • Ideje
  • Iskustvo
  • Rešenje

Trudimo se da idemo u korak sa vremenom i potrebama klijenata. Uvodjenjem inovativnosti u tehničkom smislu dovodi nas na lidersku poziciju.

Održavanje zgrade podrazumeva:

  • Tekuće održavanje
  • Hitne intervencije
  • Investiciono održavanje

Održavanje zgrade obuhvata i redovne preglede i servisiranje protivpožarnih sistema, uređaja za nužno svetlo, uređaja i opreme za klimatizaciju i ventilaciju zgrade i drugi radovi koji obezbeđuju zadovoljavajuće korišćenje zgrade

Usluge koje firma Andjela Com DSM su: Profesionalno Upravljanje zgradama, Održavanje poslovnih i stambenih zgrada, Čišćenje stambenih i poslovnih zgrada, Tehničko održavanje.