Naš tim

Anđela Com DSM > Naš tim
profesionalni upravnik

Svetlana Mandić

Osnivač - Profesionalni upravnik

Svetlana poznaje sve sektore upravljanja i održavanja objekata. Iako je osnovala firmu, dugo vremena je pokrivala većinu poslova lično, tako da poznaje sve fasete kvalitetnog rada. Dugogodišnje lično iskustvo joj je stvorilo bazu da izgradi tim stručnjaka i postavi standard kvaliteta rada na najvišem nivou.

profesionalni upravnik

Darko Mandić

Osnivač, Vlasnik firme Andjela Com

Dugogodišnji partner u privatnom i poslovnom svetu. Završena građevinska škola i dugogodišnje radno iskustvo na radovima u izgradnji i adaptaciji objekata, stvara velike mogućnosti da se dokaže kao saradnik u delu profesionalnog upravljanja. Ekspert u oblasti procene radova, organizovanja tehničkog održavanja. Nadzorni organ u proceni kvaliteta i efikasnosti izvedenih radova kako na tekućem tako i investicionom održavanju. Konsultant u procenjivanju stanja objekata, čije je mišljenje veoma bitno u sačinjavanju plana održavanja zgrada.

profesionalni upravnik

Danka Vujić

Finansijsko knjigovodstvo

Danka je specijalizovana za saradnju u oblasti finansijskog knjigovodstva. Za manje od godinu dana rada u Andjela com DSM, preuzima koordinaciju u planiranju rada osoblja, komunikaciju sa dobavljačima i klijentima. Petogodišnjim radom u firmi Andjela com DSM stekla je poverenje klijenata. U korak sa zakonom uvek spremna da reši sporne situacije i nađe rešenje. Osoba koja je neophodna za dobro poslovanje.